MENY

En katt ute i naturen

Tog på Kaktuzz kattkoppel och tog ut honom bara för att se vad han tyckte om det. Vad kan jag säga, först var han väldigt osäker, sen sprang och skuttade han som en liten kanin. Det var inte lätt att få bild på honom alls när han skuttade omkring.
Åsikter (2)


Kaktuzz

Här kommer två bilder till på Kaktuzz, tog dessa imorse när han ändå låg i min säng.
Åsikter (18)


Fluffboll

Här kommer en bild och en video på min nya fluffboll Kaktuzz. Svårt att få bilder på honom när han bara vill springa runt och göra sig familjär med min lägenhet. 
Just nu ligger han och sover  på soffan
Åsikter (10)


När oväntade saker händer

Min mamma ringde mig för ca en timme sen och berättade att mina farföräldrar dött i en bilolycka på väg hem från fjällen, eller ja man tror att det är dem i alla fall, man har än inte kunnat identifierat dem som ni kanske kan lista ut om ni läser artikeln ovan.
 
Jag hittade den på VK.

Vet ni vad det värsta är, förutom att de är döda såklart? Det är att de var fastklämda i en brinnande bil. Okej, det kan låta aningen stört och okänsligt att jag tänker så men kan ni tänka er hur hemskt det skulle kännas? Att vara fast och brinna. Något jag också hatar är att inte veta exakt vad som hände, sånt vill jag veta in i minsta detalj annars blir jag smått tokig!

Just nu väntar jag på att Jessi ska komma över hit.
Åsikter (9)


Kattprylar och IKEA


Idag kom äntligen leveransen av kattgrejer jag köpte på nätet. Hade problem med att det ena paketet helt plötsligt stog på min granne och därför fick jag inte hämta ut det men det fixde sig efter ett ärende hos posten. Var tvungen att betala 700 kr för utkörning för att de inte hörde av sig när de skulle köra ut det första gången och jag därför inte visste att de skulle komma så jag kunde åka hem. Aja sånt är livet.

Har galet många kilo kattmat och kattsand hemma nu. Allt är klart för att hämta katten i helgen.

Är hemma från jobbet idag då jag är sjuk, blev sjuk förra veckan och det blev inte bättre i helgen så jag stannade hemma igår och idag. Måste säga att det är sjukt tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Häller i mig te och honungsvatten.. Känns som om jag ska drunkna av allt jag dricker.

Nu ska jag bygga ihop lite IKEA möbler, Ikeabilen kom precis med grejer.
Åsikter (4)


Några bilderJag har inte fotat på väldigt länge. Dels för att mitt favoritobjektiv har varit inne på lagning och dels för att jag inte haft någon lust med det alls. Tog lite bilder när jag gick ner på stan idag, kände trots detta inte riktigt något sug efter att fota men tog några bilder ändå. 

Åsikter (4)


Att behöva förklara sig

En konstig bild från gårdagens klädsel när jag var hos Peter på fest.
 
En arbetskollega hade fest igår. Jag kom hem typ kvart i 3 men gick inte och la mig förrän kvart i 4. Under några timmar så var det en snubbe som hela tiden sa "Jag fattar inte varför du inte dricker" Och flera andra frågade om jag var nykterist. 
 
Grejen är att jag inte dricker för att jag inte tycker det är gott, visst kan jag smaka ibland men brukar hålla mig till att dricka cola på fester. Jag blir så sjukt less på att jag måste förklara mig till varför jag inte dricker. Varför ska jag behöva förklara mig? Alla som dricker då? Varför är det helt okej? 
 
Jag är en av de få jag känner som inte dricker, de flesta gör det men jag har valt att inte dricka. Jag gör inte det för att vara speciell på något sätt eller så, jag gillar helt enkelt inte smaken. Jag vinner absolut ingenting egentligen på att inte dricka. Jag har förlorat många vänner pga det. Vissa vill inte heller vara vän med någon som inte dricker för man anses som tråkig. Vissa säger att man vågar göra bort sig på ett helt annat sätt om man är lite dragen. Ja det har jag ju märkt men då vägrar de höra det dagen efter sen för att de skäms.. Logik?

Nä trots att jag blir sur för att jag alltid måste förklara varför jag inte dricker, vilket jag bara tycker att folk borde kunna acceptera så brukar jag kunna ha rätt kul.
 
 
Åsikter (7)


Objektivet tillbaka


Mitt objektiv Sigma 30mm f/1,4 lämnade jag in för en månad sen för reparation då jag upplevde att det bakfukuserade. Nu en månad senare har jag hämtat det. Upplever det inte perfekt men det ät bättre än förr.
 
Åsikter (1)


Feta beställningar

Gjorde precis två feta beställningar. Dels kattgrejer för typ 1500 kronor. Men å andra sidan har jag kattmat för säkert ett år frammåt samt kattsand för 2-3 månader plus lite kattprylar.
 
Det andra jag beställde var massa möbler från IKEA som jag velat ha superlänge men aldrig köpt. Tyckte det var på tiden jag fixade lägenheten så som jag vill ha den. 
Visste ni förresten att det imorgon är exakt ett år sen jag flyttade in och min lägenhet är inte precis fylld av möbler eller personliga grejer.
 
Vill så gärna få ordning på allt innan katten kommer.
Åsikter (2)


Kattskål

Igår gick jag ner en snabbis på stan för att kolla på kattprylar. Köpte dessa två matskålar, de är 2 av samma sort, ville bara visa hur den ser ut innuti på högra bilden. Tyckte dessa matskålar var de sötaste.
Kom även hem med en kattsele och en borste. 

Håller fortfarande på och letar efter ett klösträd och en kattlåda. 
Åsikter (2)