MENY

Nyt armband

När jag var på symässan för ett tag sedan så köpte jag lite grejer.
Tyvärr råkade jag köpa detta lås i fel storlek, och eftersom det inte var så billigt så tänkte jag att jag kunde göra något annat med det så jag köpte lite läder remmar och skapade detta armband.
 
Jag hade tur för att den längden jag köpte räckte precis till ett armband.
 
Personligen är jag nöjd
Åsikter (15)


Oliver

Igår när en kollega kom och lämnade tillbaka dammsugaren som han hade lånat av mig fick jag en burk med oliver.
Anledningen var att han fått det i sin matkasse han hade köpt och han gillade tydligen inte oliver så eftersom jag sagt att jag gillade det fick jag dem..hehe
 
 
Åsikter (4)


Cock Robin - The Promise You Made

Lyssnade på Spotify Radio igår och snubblade över denna underbara låt. Har knarkat låten sedan jag hörde den första gången.
Åsikter (4)


Kesella & Berries

Igår kväll käkade jag lite Kesella och frysta bär. Eller ja, de var ju tinade när jag åt dem men de var frysta från början. 
 
Det är lite för surt för att jag ska tycka det är supergott men gott är det och man blir rätt mätt på det. Man behöver inte mer än en deceliter Kesella och valfri mängd bär för att slippa hungern.
 
Nej det här var inte min middag, det var mitt kvällsmål. Förutom att man blir rätt mätt på det så är det rätt nyttigt också. Jisses, vem hade trott att jag någonsin skulle tänka på hurvida något är nyttigt..
Åsikter (20)


Gamla bilder

En hög med gamla bilder. Jag tror samtliga bilder är tagna inom några månader efter jag köpte min första systemkamera, hösten 2008. 
 
Då visste jag inget alls om vad bländare slutare och ISO var utan jag tog en bild och hoppades på att den blev bra.
 
Samtliga bilder är jag nöjd över, trots att jag inte alls visste vad jag gjorde. Ibland har man bara tur när man tar en bild. Allt handlar inte om skicklighet, ibland lyckas man bara.
Åsikter (16)


Min Bebis

Ni vet hut folk kan vara med sina barn och barnbarn. De de kan prata om dem i timtal och om allt, allt från hur söt de är till hur deras senaste bajs såg ut.
 
Ungefär så känner jag mig med Kaktuzz. Jag kan prata om honom precis som om han vore min bebis. Helt galet hur fäst man kan bli vid en liten krabat som Kaktuzz. Han må vara en söt katt men ändå.
Åsikter (11)


Akryltavla

För ungefär näsan ett år sedan bställde ja en förstoring av en bild. Förstoringen är gjord på akrylplast. Meningen är att den ska hängas upp med speciella beslag i hörnen så bilden ser lite svävande/djup ut.
 
Bilden är på en av mina favoritbilder. Originalbilden kan ni se här
Åsikter (4)


Stockholm och korv

Idag har jag varit i Stockholm och lämnat in min symaskin som gick sönder för ca 6 månader sen. Träffade även min syster, hennes kille och min kusin. Det var trevligt, vi har inte träffats sedan i Julas.
 
Jag ska snart till en arbetskamrat och käka, han har gjort egna korvar, vilket känns väldigt ambitöst. 
Åsikter (11)


Nytt År - Nytt Headset

Har länge kollat på ett nytt headset då det jag har nu gör så satans ont att ha på sig. Jag blir helt röd om öronen när jag har dom på mig.
 
Jag ville ha ett par halv eller heltäckande headset som var trådlöst. Hittade ett par på Kejll & Co för 250 kr vilket är sjukt billigt! 
 
Ett par såna headset kostar lätt 700 kr.. Minst!
 
Visst de är inte perfekta men de är bra för det priset.
 
 
Åsikter (7)


Alla Hjärtans Dag

Idag är det alla hjärtans dag, som någon har kunnat ungå det!
 
Något jag tycker är synd med denna dag det är att många som inte har någon partner att dela den med känner sig nere. Varför känner folk så?
 
Det är något jag aldrig förstått mig på. Bara för att jag är singel på alla hjärtans dag betyder det inte det att jag känner mig nere. 
 
Jag har kanske inte någon partner men har har massa andra människor runtomkring mig som gillar mig för den jag är. Det är för mig viktigare än tvärtom.
 
Bara för att du inte har en partner på alla hjärtans dag betyder inte heller det att du är sämre än någon annan eller att du inte förtjänar någon. 
 
För mig är alla hjärtans dag som vilken dag som helst, förutom att man kanske är lite extra "kärleksfull" mot folk.
 
Tycker absolut att ni ska känna er lika glada och lyckliga som alla andra dagar på året. 
Åsikter (3)


Hur jag gör fusk HDR

 
Visar hur jag gjorde bilderna i Fusk HDR som jag la upp på bloggen här.
Åsikter (3)


Liten Kaktuzz

Hittade en supergammal bild på Kaktuzz. Denna bild tog jag morgonen efter jag hämtat honom. Natten efter det så vaknade jag av att han försökte bita mig i halsen.
 
Har dessutom insett att Kaktuzz har rätt långa framtänder.
 
Min lilla söta Vampyr.
Åsikter (19)


Västerbottensostpaj med en twist

Har gjort mig en västerbottensostpaj med en liten twist till middag idag. Twisten är att jag har lite ädelost och feta ost i, och inte enbart västerbottensost.
Det smakar sjukt mycket ost om den kan jag säga. Men god är den ändå.
 
Åsikter (15)


Lips

En supergammal bild. Tror den är från 2008.
 
Jag vet inte hur ni upplevde det när ni var yngre men för 10 år sedan upplevde jag att det var fult med stora/fylliga läppar. Minns att jag kunde få någon elak kommentar om att de var stora. Jag försökte alltid få dem att få mindre ut, speciellt på bild som jag visste skulle åka upp på Lunarstorm eller nått.
 
Med tiden har det blivit snyggt med fylliga läppar och jag kan säga att jag stolt inte försöker få dem att se mindre ut längre. Tycker helt ärligt att de är supersnygga.
Samtidigt tycker jag det är synd att jag försökte dölja det för att jag fick någon elak kommentar om det. 
 
Nu för tiden så känns det som om alla förstorar dem istället. Det har gått från att det är fult att ha fylliga läppar till att det är vanligt och okej att man ser ut som en anka..
 
Alla ser ju olika ut. Vissa har smala läppar och vissa fylliga. Jag tycker vi ska vara stolta över våra läppars form och storlek oavsett hur de ser ut. 
 
Vi duger som vi är!
Åsikter (40)


Big Eyes and Lips

Hade lite tråkigt häromdagen. Använde content aware scale på mina bilder igen.. Måste hitta något annat roligt sätt att redigera mina bilder än med denna effekt..haha
Dessa bilder fick mig att skratta som aldrig förr. 
 
Hur jag har gjort kan ni se här
Åsikter (28)


Fredagsfika

Idag blev det fredagsfika på jobbet, och det var min tur att baka. Jag gjorde en stor och två så cheesecakes. Den stora med hallon och de mindre med blåbär. 
 
De blev riktigt bra och gick åt riktigt fort. Min teamleader och en kollega kom senare då de haft möte och de fick typ 2 skedar var.
 
ca 30 min senare kom en till kollega och då var det redan slut. 
Åsikter (15)


Baka med färg

Äntligen klar!
 
Har spenderat ungefär halva tiden sedan jag kom hem med att baka. Det är min tur att ha fredagsfika på jobbet på Fredag så jag bakade idag för att inte behöva göra det imorgon.
 
Kan ju se huruvida det blev lyckat eller inte. Om det blir piss så har jag imorgon på mig att baka nått annat. 
 
Kan ni gissa vad det ska bli?
Åsikter (0)


Fejk-HDR

För er som inte visste det, vilket bör vara minst 99% av er, så älskar jag HDR-effekten. Dessa tre bilder är ej äkta HDR utan fejk, även om stuket blir lite densamma.
 
Allt ska vara överdrivet kontrastrikt, skarpt och hårt. 
Såhär ser äkta HDR ut. Såå snyggt!!
Åsikter (13)


Blue, Black, Tacos & Melodifestivalen

Idag spenderade jag kvällen med några kompisar och några av deras kompisar. Det blev Tacos och Melodifestivalen.
 
Melodifestivalen har jag inte sett på år och jag tyckte inte riktigt att det var några bra som sjöng idag.
 
Kom i alla fall hem för ca 5 minuter sen. Bussen blev sen så vi missade tåget exakt så jag och Jessi satt och fläskade i 30 min för att vänta på nästa..
 
Åsikter (20)


När jag säger sånt jag inte tänker

En bild tagen samtidigt som den i headern
 
Det där med att säga fel saker har blivit ganska mycket min grej. Inte för att jag vill säga fel utan för att jag tänker att jag ska säga något också hinner jag glömma exakt vad jag skulle säga innan jag sagt det så jag uttrycker mig fel.
  
Jag säger: Cecilia vill du gå ut med mig?
Jag tänkte säga: Cecilia vill du gå ut till kiosken med mig?
 
Vi skrattade rätt länge åt det och hon fattade vad jag egentligen tänkte säga.
 
Eller när jag pratade med Robert.
 
Jag säger: Robert, en snabbis
Jag menade: Robert, en snabb fråga.
 
Han skrattade bara åt mig och sa "men Neha då."
Åsikter (11)