MENY

Fotovägg - Update

Igår spenderade jag ett antal timmar med att tejpa upp foton på väggen. Bilden ovan visar resultatet. Jag började med att sätta upp bilder för ca ett år sedan. Såhär såg det ut då. Rätt stor skillnad då jag satt upp säkert 4 gånger så många bilder som det var där först.
Åsikter (10)


Cyberbully

Såg precis en film som heter "Cyberbully". Hittade den när jag letade på idbm efter filmer och serier. Bilden nedan är en skärmdump från filmen. Som ni säkert förstår handlar den om mobbning både i verkligheten och på nätet.
 
Jag är vanligtvis ingen känslomässig person men jag gillade verkligen filmen och jag är helt ärlig när jag säger att jag fällde några tårar under filmens gång.
 
Mobbning, bland det värsta som kan hända en person. Tyvärr finns det överallt och det verkar aldrig sluta. Jag fattar inte hur man kan säga elaka och hemska saker till någon annan. Det kan verkligen förstöra en människa.
 
 
 
Åsikter (6)


Dreamies kattgodis

 
I julas fick Kaktuzz kattgodis i julklapp, dreamies med oxkött. Dessa glömde jag hemma. När jag var hemma förra veckan hörde jag ett konstigt ljud medan jag låg och sov. Var för trött för att orka bry mig så jag somnade om. Morgonen efter så hörde jag det igen. Tittade ner från sängen och hittade kaktuzz med påsen med kattgodis.
Bilderna ovan visar hur det ser ut när en katt själv öppnar upp en påse med kattgodis. 
 
Åsikter (0)


Kusinträff

Idag har mamma kusinträff och självklart ska familjen med. Tyvärr är vädret inget vidare, det regnar och är kallt ute, jag kommer frysa ihjäl!
 
Bilden tog jag för ca 4 år sedan nere på vår badstrand.
Åsikter (6)


Ljuset i mörkret

Som jag sa förut så har jag semester, vilket är sjukt skönt. De/den som som kom på semsester borde få nobelspris!
 
Det är bara denna vecka jag har semester och det har gått två dagar, dvs 4 dagar ledigt i rad. Imorgon vid 6 på morgonen ska jag ta tåget från Stockholm och åka hem. Där ska jag vara till på Söndag, vi får väl se hur det blir.
Åsikter (2)


Nattuggla

De senaste veckorna har jag haft problem med att alltid vara trött. Jag kunde sova 12 timmar och ändå vara trött när jag klev upp. 
Jag antog att semester var vad jag behövde. Så idag är min första semesterdag och jag har redan märkt skillnad. Jag var pigg redan vid sju i morse. 
Tidigare kunde jag sova till elva och fortfarande vara trött.
 
Jag är en nattuggla och älskar att vara uppe sent, samtidigt gillar jag att vara uppe tidigt. Dagen känns länge om man kliver upp tidigt.
 
Åsikter (6)


Björnar

Hittade en gammal bild på datorn från när jag var på skansen med familjen för 2 år sen.
Tycker björnar är så söta, synd bara att man inte riktigt kan umgås med dem.
 
Åsikter (6)


Gotye - The Only Way

Ibland är jag så smart, not!
Jag tänkte gå ut och fota, hittade ett ställe igår när jag var ute och gick som jag skulle vilja fota på. Ja planerar allt.. Förutom batteriet, som var inte var laddat.
 
Så nu sitter jag och väntar på att batteriet ska laddas klart. Hade ju tänkt att jag skulle hinna fota vid typ 10-11. Den idén sprack.
 
Lysnar på musik, bland annat låten ovan. Förra året la jag upp denna låt och det visade sig att han gjort många andra bra låtar som jag knarkat lite smått.
 
Min Farmor som dog förra året skulle ha fyllt 77 idag.
Åsikter (1)


Round Nature

Inpulsköpet jag gjorde ångrar jag nu så jag har valt att lämna tillbaka det.
Det jag köpte var ett Sigma 4.5/f2,8 HSM Circular Fisheye. De två bilderna ovan är tagna med det objektivet men det var inte så mycket fisheye som jag hoppats på. Det var tyvärr inte värt 5000 kr.
 
Åsikter (4)


Oops

Jag gjorde precis något galet, sjukt galet för att vara jag.
Mitt mål här länge varit att köpa lägenhet och jag sparar som en galning för att kunna göra det en vacker dag. Att hålla mig från att köpa saker har inte varit ett stort problem eftersom jag ser målet framför mig.
 
MEN.. Jag såg precis en sak jag velat ha i 2 år på rea och jag kunde inte hålla mig från att köpa det. Så nu är jag 5000 kr fattigare på mitt lägenhetskonto.
 
Jag har ALDRIG inpulshandlat något jag velat ha för mer än kanske 200 förut, och det händer kanske max 2 gånger om året men nu var det en dyr sak. 
 
Hjälp.. Jag vet inte om jag ångrar mig eller inte. Hjärtat fick orgasm av att prylen var på rea så jag inpulsköpte den..
 
Åsikter (2)


Up In The Sky

Två bilder jag tog från flyget på väg till London.
Jag gillar sånahär bilder, tycker molnen ser så mysiga ut plus att jag blir rätt glad av dom. Fråga mig inte varför. Jag är knäpp...
Åsikter (14)


Foood!

Med den här bilden försöker jag säg att jag är hungrig. Trots att jag varit hemma i över 2 timmar har jag bara suttit och spelat Age Of Mythology.
 
Det är ett så kul spel, trots att jag spelat det 2 gånger tidigare.
 
PS Sara har köpt 1,5 kg räkor som hon och en till ska käka DS.
... Jag lovar att Sara kommer skratta när hon läser detta.
 
Åsikter (2)


Mat hemkört

Det var ju strejk för ett tag sen och att handla mat blev svårare än vanligt. Taxi var dyrt och gå var otänkbart. Vecka 2 på Strejken kom jag på att jag kunde handla på Coop Online och få det hemkört istället.
 
Sagt och gjort. Enda problemet nu var ju att jag beställde mat till fel dag..
 
Jag ville ha det i torsdags men fick det idag istället. Riktigt smidigt var det. Priserna var högre än i butiken men hemkörningen kostade bara 49 kr. Dock var man tvungen att beställa för minst 500 kr, vilket jag inte handlar för i normala fall. Köpte storpack av allt så det skulle bli över 500 så nu har jag mat för ett tag.
 
Tveksam om jag kommer göra det igen. Jag hatar att gå i butiken för att det tar tid, men ändå rätt bra om man har dålig inspiration på vad man ska köpa.
 
Fick Åre choklad med på köpet. Troligen pga det var mitt första köp.
Åsikter (1)