MENY

Somebody That I Used To Know

Jag kom hem vid midnatt igår. I Bilen på vägen hem hörde jag denna låt på radion. Tyckte den var riktigt bra. Jag brukar sällan vara fan av låtar gjorda de seaste 10 åren men denna gillade jag.

När jag idag kollade upp låten på Youtube hittade jag videon till den. Gillar videon skarpt! Det är den här typen av musikvideos jag gillar, inte när folk tränat som idioter för att ha en "het kropp" för några minuter och sedan kladdar på varandra med olja eller nått annat som ska verka sexigt.


Skriv din Åsikt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:


Emma
2012-07-13 @ 23:53:43 URL: http://emmandens.blogg.se/

sv: haha ja han är ganska lurvig ;) dock tovar pälsen ihop sig väldigt mycket så man får klippa och borsta bort tovorna :(
vi vet inte exakt ras för pappa hittade honom och hans bror i ladugården hemma för typ 8 år sen tillsammans med en vildkatt som bodde hos oss som tog hand om dem, och hon var en vanlig ladugårdskatt. Men han bror ser ut som en norsk skogskatt så det är troligt att dom är det, men den rasen brukar vara svart/gula och denna är grå med typ fårpäls på magen haha han är lite smått missbildad eller nått :)


emma
2012-07-13 @ 23:58:33 URL: http://eemmas.spotlife.se

SV; tycker jag också :D men är ändå lite fascinerad av dem ^^


amanda johansson
2012-07-14 @ 00:18:15 URL: http://aamandastyle.blogg.se

sv; ja haha!


JEGGO
2012-07-15 @ 23:55:39 URL: http://jsglife.blogg.se

Jag älskar låten och musikvideon, helt i min smak!