MENY

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Jag vet inte hur många som märkt det men min blogg har legat nere, bokstavligt talat!

 Allt började i tisdags kväll när jag skulle posta ett inlägg, jag kunde inte logga in på bloggen. Gav upp efter ett tag och tänkte väl att det var ett större fel som påverkade fler än mig.

 

Onsdag morgon fungerade det fortfarande inte. Mailade Blogg.se's kundservice, de kunde återställa mitt login och jag kunde äntligen logga in igen. 

 

Då kom mitt andra problem. Jag kunde inte posta inlägg, se kommentarer eller liknande. Det problemet verkade de aldrig kunna fixa. Visade sig att eftersom jag var en av de som satt på nya plattformen (nya blogg.se) och sedan efter återställningen kom tillbaka till gamla.

 

Kunde se alla mina inlägg på bloggen, men kunden inte administrera nått när jag väl var inloggad, inte ens i stilmallen.

 

När de väl fixat över mig till nya plattformen, vilket de gjorde igår så försvann min blogg helt. Fick ett meddelande som sa att bloggen inte fanns.

 

Mailade Ktj imorse och de har nu några timmar senare lyckats återställa min blogg och allt fungerar. Dock så finns inga inlägg eller kommentarer från den 5/6 kvar så ni som inte får svar på era kommentarer så beror det på det, jag kan helt enkelt inte se dem.

 

Går tydligen inte heller att återställa men jag ska försöka posta om några av inläggen. Texten kommer inte bli exakt densamma då jag inte vet exakt vad jag skrivit i alla men någolunda. Ser ju på bloglovin när jag publicerade dom och ungefär vad de handlade om.

Ni som sett inläggen från den 5/6 och frammåt kommer uppleva dubbelpost men det är helt enkelt så jag får göra. Kommer bli väldigt många inlägg nu de kommande dagarna då ja också ska publicera allt jag hade tänkt publicera de olika dagarna.

 

Och jag som hade tänkt ha bra och flitigt bloggande under min ledighet.. 

 

 



Skriv din Åsikt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:


E M M A
2012-06-15 @ 16:06:14 URL: http://lifebyemma.webblogg.se

sv: hehe håller med ^^
hur mår du då? :)


adriana
2012-06-15 @ 16:48:01 URL: http://adrianateresa.blogg.se

Sv; Det är iallafall jättekul! :)


rebecca
2012-06-16 @ 02:37:06 URL: http://fashionminded.se

sv: Tack så mycket! :) <3


trollet
2012-06-16 @ 08:51:26 URL: http://www.lchftrollet.blogg.se

jag tycker det är konstigt att alla har olika problem med nya blogg.se?? Nu verkar du ju kunna posta iaf;) Jag menar när jag läst en kommentar och vill gå till bloggen och svara... man brukar ju klicka på namnet så är det länkat, men ibland försvinner länkningen och allas bloggadresser har jag inte skrivit upp;). Ha en härlig dag!!


Louise
2012-06-16 @ 13:16:38 URL: http://louisesmode.blogg.se

hur mår du idag? :-D


Madde
2012-06-17 @ 09:06:50 URL: http://www.madeleneenglund.blogg.se

vacker bild:)
Skönt att det fungerar igen:D


Ella - e l l W i s b i l d & f o t o
2012-06-19 @ 20:02:44 URL: http://ellwis.blogg.se

Sv: Tack snälla du!

Åhh vilken härlig bild!!! :D


H J J O N S S O N
2012-07-04 @ 15:34:30 URL: http://hjjonsson.blogg.se

Måste bara säga att din blogg är så bra!

Svar: Tack så hemskt mycket snälla du, blir så glad:)
Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix