MENY

Stuff Sold

Förra sommaren köpte jag den svarta jackan ovan. Eftersom jag köpt en ny jacka så bestämde jag mig för att sälja denna. Fick 61 kr på Tradera för den. Det är inte så mycket men med tanke på att den är lite nött och använd är jag nöjd.
 
Fick även ett objektiv av en kompis hemma. Som dock inte passade min kamera så jag valde att sälja det på tradera också. Fick 447 kr för det. Helt sjukt mycket för ett objektiv som är typ 30 år gammalt. Yeey I'm rich.
 
Hehe kanske inte men kul är det eftersom det är saker som inte används här hemma. Bättre att någon annan får nytta för grejerna.
 
 
Åsikter (4)


Flygfoto

På vägen hem från London tog jag några bilder ut från flyget. Jag tycker på något sätt att flygfoton är väldigt snygga och lite faschinerande eftersom det är en helt annan vilkel på saker.
Åsikter (6)


Rullrån

Något som aldrig sitter fel är Rullrån. Jag fick ett elektroniskt järn för några år sedan i julklapp. Seriöst nästan det bästa som finns i mitt hem.
 
Olika recept finns det många av men mina två favoriter är de två nedan. Det första är enkelt och ingredienser som man oftast har hemma och det andra är rätt likt och smakar lite bättre enligt mig.
 
Vanligtvis ska man ha något runt att snurra med men eftersom jag inte har det använder jag mig av en gaffel och en knivslip. Fungerar det också.
 
Recept 1:
100 gram Smör
1,5 dl Socker
3 dl Mjöl
2 dl Kallt vatten.
 
Recept 2:
2,5 dl Vispgrädde
3/4 dl socker
1 dl Kallt vatten
2 dl vetemjöl
 
Åsikter (13)


Löv I Soluppgången

Några bilder jag tog för ca 30 minuter sen. Solen är på väg upp över Södertälje nu. Jag har fönstrena mot morgonsolen så jag kunde se när den den steg och löven en efter en blev ljusare och ljusare. Eftersom jag aldrig ens gått och lagt mig så kunde jag snabbt ta mig ut med kameran för att ta lite bilder.
 
Gillar att ta bilder vid soluppgång. Riktigt härligt att se på också.
Åsikter (14)


Dagens Fika

Idag var var min vän Jessi på besök. Eller egentligen inte på besök men hälsade på eller vad man ska kalla det. Vi fikade lite med kaffe, te och Daimtårta.
 
Sen har jag tvättat och tagit det lugnt.
Åsikter (2)


Water

En bild från Södertälje förra året.
 
Igår fick jag en lapp i brevlådan att de stängt av vattnet i köket. Seriöst, jag märkte verkligen hur beroende av vatten i köket jag är. Idag hade de som tur var fixat det. Om de inte hade gjort det hade jag väl blivit galen.
Åsikter (3)


Kavaj

När jag var i London besökte jag Primark, en butik som är billagare än HM. Köpte mig en Kavaj. Den på bilden ovan. 22£ fick jag betala för den. Vilket motsvarade ca 230 kr. Att jag faktiskt kunde ha den förvånade mig då ofta har problem med storlekarna.
Åsikter (6)


Outside The Window

Detta var min utsikt när jag var i London. Inte precis det vackraste när man tittade ut genom fönstret men tar man en bild på det och redigerar och ändrar lite reglage så blir det helt plötsligt en snygg bild (Enlig mig)
 
Åsikter (14)


En morgon med Kaktuzz

Några bilder hur det ser ut en morgon med Kaktuzz. Han ligger bredvid mig och ser söt ut och vill att jag ska kliva upp. 
 
Jag leker med honom lite och om jag petar på honom med min stump tillräckligt länge så börjar han attackera den. Lite ont gör det men kul som tusan.
 
Åsikter (16)


Min Lägenhet

En video på min Lägenhet. Det är 10 Månader sedan jag gjorde min senaste video och det har skett några förändringar sedan dess. Visar hur det ser ut nu.
Åsikter (0)


Munchkin

Idag brukar jag vanligtvis handla mat efter jobbet men idag blev det andra bullar. Idag spelade jag och några kollegor Munchkin, ett spel, efter jobbet. Sen beställde vi Pizza också. Skit kul var det!
Åsikter (2)


Red Leather Jacket

Jag vet inte om ni kom ihåg det men förra året började jag sy på en fuskskinn jacka Det stannade upp då jag fick massa problem med att sy slaget. Strax efter det gick dessutom min symaskin sönder så det projektet har stannat av.
 
När jag var i London köpte jag jackan ovan. En röd skinnjacka i äkta skinn. Vem hade någonsin trott att jag skulle göra det, jag är på tok för snål och tycker inte det är värt det.
Men trots detta köpte jag en. Fick den för 130£ vilket motsvarar ca 1350kr. Det är rätt billigt för en skinnjacka. 
Ni vet jackan som Kenza designade, den kostar ju ca 3000 och många andra ligger också runt det priset så jag hade tur. Eller så prutade jag som bara den;)
Åsikter (13)


I'm Home

Nu är jag äntligen hemkommen från resan i London. Ska bara packa upp allt och mysa med min katt först innan jag börjar fixa alla bilder.
 
Bilden ovan är tagen på Flygplatsen
Åsikter (2)


Mixed

Håller på och tinar lite kyckling för att laga mat. Jag och tre kollegor bjuder varandra på mat Varje Onsdag och denna Onsdag är det min tur. 
 
Jag håller även på att städa i lägenheten. Eftersom jag ska till London på Fredag vill jag gärna att det ska vara hyfsat rent när jag åker.
Åsikter (5)


Dumle


Handlade lite godis idag, det är ju trots allt helg!
 
Dumle är nog den godaste godiset som finns enligt mig. Allt med dumle är gott.
När jag var liten var jag helt tokig i dumleklubborna. Tycker fortfarande de är goda men föredrar ändå de vanliga dumle, de på bilden ovan.
 
Vilken är din favoritgodis?
Åsikter (21)