Nyårsmat

Till förrätt blev det bruschetta med avokado, rödlök, tomat, keso och kryddor. Recept kan ni hitta här.
Jag valde dock att lägga upp det på ett annat sätt, men bara för att jag tyckte det såg finare ut.
Nej vi åt inte på Zoo tallrikar, denna bild tog jag igår då vi åt det till frukost.


Till Varmrätt blev det Oxfile, hasselbackspotatis och sås. Alla förutom jag ville ha bearnaisesås så de fick sin sås så tog jag sötsur sås istället.
Supergott blev det!

Till efterrätt hade jag gjort Vit chokladpannacotta med passionsfrukt. Följde detta recept och la sedan bara till en halv passionsfrukt innan servering
Skriv din Åsikt här:
Sarah
All mat ser jättegod ut :)
Karin Lygnersjö
Ser ju jättegott ut! :)
Amanda
Åh ser gott ut!
Tilda
Åh vad jag gillar din blogg ^^
Kram på dig och hoppas du får en bra veckaa!
Svar:
Neha Exponerar